Op zoek naar het best mogelijk resultaat voor uw EPB certificaat ?

De aangifte van de EPB certificaat is gedeeld in twee stappen :

→ Het bezoek ter plaats
→ Het invullen van al de verzamelde gegevens in het programma

Het is van belang zo veel informatie mogelijk over uw woning te beschikken omdat al de ingetikte gegevens in het programma om het beste resultaat te genereren hoeven bewijsd worden door aanvaardbare documenten. Het EPB certificaat hoeft een getrouw en volledig beeld van de gecertificeerde woning te zijn. Het ingewikkeld protocol geschreven door Leefmilieu-Brussel beschijft een bepaalde nummer van aanvaardbare bewijzen waarop de certificateur mag zich baseren, samen met de verzamelde gegevens tijdens het bezoek. Zonder visuele vaaststelling tijdens het bezoek of zonder aanvaardbaar bewijs, hoeft de certificateur standaardwaarden in het programma gebruiken, die zijn namelijk bepaald in functie van de bouw- of renovatiejaar van de woning.

Zodat we het resultaat van uw EPB-certificaat mogen maximaliseren, vragen wij u om zoveel mogelijk documenten te verstrekken zoals hieronder beschreven :

Reglementation PEBPlannen van de woning
Reglementation PEBVorige EPB-certificaat
Reglementation PEBFacturen die de werkzaamheden beschreven*
Reglementation PEBChronologie van foto's, voor en na de werkzaamheden
Reglementation PEB... aarzelt u niet om elk document die waarschijnlijk uw certificaat kan verbeteren ons in te dienen.

* Een prijsofferte is spijtig genoeg niet voldoende

Er is niets gemakkelijker om een afspraak te maken met ons, u hoeft gewoon ons te bellen of een bericht te sturen door het contactformulier.